Generelt om køb af cykler

Alle cykler produceres efter bestilling. Aftalen er derfor bindende og pengene trækkes straks efter bestilling, således fabrikken kan starte produktion.
Hver cykel produceres med unikt stelnummer, som Køber får på datoen for levering.

Fortrydelsesret

Ved forbrugerkøb, hvor bestilling af varer fortages via internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten er gældende fra det tidspunkt varen overdrages til forbrugeren. Hvis De fortryder Deres køb indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Betingelserne for at anvende fortrydelsesretten er, at varen returneres i original emballage og i samme stand som da varen blev modtaget. Såfremt varen har været taget i brug, lugter eller har anden form for brugthedstegn, bortfalder returretten. For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afleveret til fragtfirmaet, senest 14 dage efter modtagelsen. Returvare sendes til følgende adresse: Sensa Bikes ApS, Nymøllevej 10, 4690 Haslev. Omkostninger ved returvare påhviler forbrugeren. Sensabikes.dk returnerer beløbet inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Sensabikes.dk refunderer pengene indenfor 15hverdage.

Forsvarlig returnering

Alle vare der returneres til sensabikes.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Reklamationsret

De har som forbruger 5 år reklamationsret på alle stel/rammer og geargrupper, og 2 år på løsdele. Reklamationsretten er retten til senest 2 år efter levering at kræve reparation, om levering, afslag eller ophævelse pga. mangler som var til stede da varen blev leveret, herunder skjulte mangler som først viser sig senere. Det er køber der skal bevise, at manglen var til stede på leveringstidspunktet. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugeres side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til købelovens § 78.
Shimano yder 5 års garanti, og SensaBikes yder 5 års rammegaranti.

Anvendelse af reklamationsretten

Ved anvendelse af reklamationsretten opfordrer sensaBikes.dk vores kunder til skriftligt at dokumentere produktets fejl eller mangler, for at forkorte ekspeditionsperioden. Der skal vedlægges kopi af kvitteringen på det returnerede produkt samt evt. billeder.

Levering

Ved bestilling af en varer, afsendes ordren senest indenfor 20 hverdage (4 uger). 
I perioden 1 november 2020 - 1 januar 2021 må forventes helt op til 6 ugers leveringstid.

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om leveringen, er du velkommen til at kontakte os per mail, chat eller telefon.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password